Of u nu uw persberichten door ons wilt laten verzorgen of uw complete content of PR strategie wilt uitbesteden. Wij ondersteunen u graag. Bij een strategische PR-aanpak werken doorgaans volgens het onderstaand 5-stappenplan. Afhankelijk van u wensen, zal de ene stap intensiever zijn dan de andere.

Onze diensten bestaan uit:

Strategisch advies
Branded content
Free publicity

Publiciteit volgens ons 5-stappenplan

Stap 1: Het bepalen en formuleren van uw communicatiedoelstellingen
Aan de hand van uw PR-communicatiewensen en doelstellingen bepalen we in overleg met u een handzame strategische media aanpak.

Stap 2: Het bepalen van uw nieuwsthemakalender
We selecteren samen met u geschikte nieuwsonderwerpen binnen uw organisatie en maken een PR- / contentplanning.

Stap 3: Het bepalen van een gerichte contentplanning
We bepalen samen per nieuwsonderwerp de te produceren en noodzakelijke persinformatie en contentdragers (persbericht, persfoto en/of nieuwsvideo).

Stap 4: Het verwerken van bedrijfs- en nieuwsinformatie
PressOffshore verzamelt en verwerkt de basisinformatie en vertaalt ruwe nieuwsinformatie in content/persmateriaal met de juiste tone-of-voice en passend bij de redactionele invalshoek.

Stap 5: akkoord voor publicatie
Na de verwerking van uw feedback op de door ons samengestelde content, is het nieuwsonderwerp na akkoord klaar voor publicatie..

An offshore vessel (AHTS) towing the oil and gas platform


Internationaal in de schijnwerpers
Vanaf hier start PressOffshore met de benadering van de relevante internationale vakpers met het nieuws dat wij voor u hebben geformuleerd. Deze media zijn met meer dan gemiddelde interesse op zoek zijn naar artikelen binnen het gebied van offshore & energy. Wij kennen de specifieke aanleverspecificaties van onze mediacontacten, waardoor uw kans op publiciteit via ons aanzienlijk wordt vergroot.