Samen realiseren we publiciteit
U kent uw bedrijf en de markt. Wij houden van PR en contentproductie. Vanuit een vertrouwensrelatie verdiepen wij ons in uw (onderliggende) wensen en houden rekening met een bestaande reputatie, verplichte geheimhoudingen en mogelijke bedrijfsgevoeligheden. Wij worden dat extra flexibele teamlid dat de PR-communicatie oppakt en de verantwoordelijke PR-communicatie medewerker ondersteunt en coacht. Ruim tien jaar werken wij al op deze manier samen, voor en met tientallen tevreden opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren.

Helder maatwerk
Pressoffshore PR is een fullservice pr-bureau gespecialiseerd in het nauw samenwerken met zijn opdrachtgevers op pr- en communicatiegebied. PressOffshore PR is ontstaan vanuit diverse vraag uit de Maritieme, offshore en energy sector om deze laagdrempelige, heldere communicatie ondersteuning op maat op aan te bieden. Uw communicatie is bij ons in professionele handen.

Team van specialisten
Om een consistent marketingcommunicatiebeleid te voeren, biedt ons netwerk doorgewinterde specialisten passende content en persinformatie voor en over u. Denk aan een persmap, persfoto’s, een instructie- of bedrijfsfilm, advertorials, webteksten en desgewenst tot social media tweets aan toe. U geeft uw wens aan, wij ontzorgen.

Over mij
Eigenaar van PressOffshore PR is Paul Smeele. Direct na zijn studie Small Business in Haarlem begon hij als PR-officer bij het Amsterdamse PR bureau Baxter PR.  Hier leerde Paul het PR-communicatievak en was uiteindelijk verantwoordelijke voor diverse accounts. Na een tussenstap als communicatiemanager in de gamesindustrie begon Paul in 2007 zijn eigen PR bureau Pressrecord PR. Inmiddels, 8 jaar later biedt Paul zijn dienstverlening en expertise tevens aan binnen offshore & energy met PressOffshore.

Paul_Smeele Foto_door Daniel-Maissan-

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie over PressOffshore en voor direct contact met Paul Smeele gaat u naar onze contactpagina.