"Als het tijd wordt voor professionele content, PR en publiciteit!"

In het nieuws

In het nieuws Maak zichtbaar wat u doet, waar u goed in bent en waarom. PressOffshore PR helpt bedrijven in offshore & energy in het nieuws.


Professioneel, persoonlijk
Persoonlijk, toegankelijk en in nauw overleg ondersteunen wij u (en uw communicatie-afdeling) op het gebied van pr, communicatie en contentproductie. Elk interessant onderwerp, elke ontwikkeling of activiteit grijpen wij voor u aan en vertalen dit naar actueel nieuws of prikkelende content.

Voor al uw communicatie
Van compact persbericht tot complexe bedrijfsfilm: uw nieuwswaardige bedrijfsontwikkelingen zetten wij om in professioneel persmateriaal (en/of content) met een heldere boodschap. Niet alleen geschikt voor relevante redacties, maar ook inzetbaar voor social media en uw eigen communicatiekanalen.

Read more

Ontzorgen

Ontzorgen Kiest u voor Press Offshore dan 'lopen' we graag parallel mee met uw marketing-communicatie-afdeling. Laat ons uw PR-Officer zijn!


PressOffshore:

* Uw communicatie in professionele handen
* Effectieve inzet van ál uw nieuwsmomenten
* In nauwe samenwerking met u en uw team
* Groot internationaal medianetwerk
* Compleet perspakket op maat
* Heldere vijfstappenplan werkwijze
* Professionele en multi-inzetbare content
* Transparante tarieven

Read more

Visie en filosofie

Visie en filosofie Als PR-bureau zoeken wij doorlopend naar geschikte invalshoeken voor onze klanten en vertalen dit naar objectief nieuws.

Dit doen we met als doel de beeldvorming van onze opdrachtgevers positief te beïnvloeden en de zichtbaarheid onder de doelgroep te vergroten via relevante media.

Publiciteitsdenken
Bij onze opdrachtgevers prediken wij publiciteitdenken bij alle schakels in het bedrijfsproces. Immers zij kennen de verhalen, zij vertellen uw verhaal. Door schakels te betrekken in de nieuwsgaring, kunnen we keuzes maken uit het interne nieuwsaanbod en helpen wij uw organisatie frequenter in het nieuws.

Read more