News or no news?

BY IN Uncategorized Reacties uitgeschakeld voor News or no news?

PR en free-publicity worden vaak onvoldoende benut. Het aanwezige nieuws in de eigen organisatie wordt doorgaans over het hoofd gezien of te laat gesignaleerd voor redactionele aandacht. Redenen hiervoor kunnen zijn: gebrek aan tijd, kennis, nieuwswaardigheden, prioriteiten en/of perscontacten. Een gemiste kans want free publicity versterkt uw reclameboodschap op een geloofwaardige manier. Zorg daarom dat u periodiek effectieve PR-activiteiten arrangeert en coördineert, zodat u als autoriteit wordt gezien binnen uw vakgebied.

De basisvoorwaarde voor redactionele aandacht is nieuwswaardigheid. Wij beoordelen  hoe uw nieuws  effectief in te zetten is voor verschillende publiciteitsmogelijkheden en met welke nieuwsinvalshoek. Redacties gebruiken uitsluitend nieuws dat actueel, volledig, objectief en duidelijk is én op de juiste manier wordt aangeleverd. Hoe professioneler uw persinformatie, des te bruikbaarder het is voor de redacties van kranten en magazines, des te interessanter voor uw doelgroep.

Laat u zich eens overtuigen door een onderwerp aan ons voor te leggen. Wij denken graag me t u mee en brengen u graag in het nieuws!

Comments are closed.